Érdeklődés

Ablak
Amennyiben további információra van szüksége, akkor kattintson az 'Érdeklődés' gombra, adja meg nevét, e-mail címét, telefonszámát és felveszem Önnel a kapcsolatot!

TeamViewer

TeamViewer

Amennyiben a fenti képre kattintva letölti és elindítja az ingyenes TeamViewer programot, majd felhív a +36-20/285-7041 telefonszámon, akkor közvetlen asztalkapcsolattal tudok segítséget nyújtani a program kipróbálása során!


Ajánld a weboldalt

Ciao
Az oldal fordítása
ABLAKTERVEZŐ PROGRAM GYÁRTÓKNAK


GYAKORI KÉRDÉSEK A PROGRAMRÓL

További kérdések...

Amennyiben további kérdése van a programmal kapcsolatban, akkor ide kattintva írja meg nekem és rövid időn belül válaszolok!

1.  Mire használható az Ablaktervező program?

Az Ablaktervező programmal gyors árajánlat készítést és megrendelés esetén teljes körű gyártás előkészítést végezhet optimalizált szabáslistával, gyártási munkalappal, üveg és vasalat rendeléssel, valamint kezelheti a raktárkészletét is.
(vissza)

2.  Nyílászáró kereskedések is használhatják?

Nyílászáró kereskedések is használhatják, de a program szolgáltatásai meghaladják a kereskedésekben szükséges igényeket, ezért számukra elkészítettem a kifejezetten kereskedések számára alkalmas programot. Ide kattintva megtekintheti az értékesítőknek készített program információit.
(vissza)

3.  Mi alapján és hogyan számol a program?

A program az adatbázisában szereplő anyagok egységárait használja a kalkuláció során. Ezt az anyagbázist az induláskor létrehozom az Ön számára és a későbbiekben ha árváltozás történik, lehetősége van nagyon egyszerűen átárazni az egységárakat akár egyenként, vagy akár csoportosan. A munkadíj vagy rezsiköltséget a szerkezetek hegesztési sarok darabszámának és a törzsadatokban rögzített sarokegységár szorzatával automatikusan számolja ki a program. Ezt a sarokegységárat bármikor lehetősége van módosítani.
(vissza)

4.  Milyen típusú nyílászárók szerkesztésére használható a program?

A programmal bármilyen tetszés szerinti méretű nyílászáró megtervezhető. Ablakok az összes létező nyitásmóddal, bejárati és beltéri ajtók, egy- és kétszárnyú toló-bukó ajtók. Lehetősége van többszárnyú, vagyis tokosztott szerkezetek megtervezésére, valamint a szárnyak további megosztására is.
(vissza)

5.  Milyen segítséget jelent számomra a raktárkészlet kezelése?

A raktárkészlet kezelésével mindig tiszta képe van a készleteiről, hiszen a program az adott munka tényleges anyagszükségletét veszi ki a raktárból, így amennyiben hiánya támad valamilyen anyagból, akkor könnyen ellenőrizheti a hiány okát. A megrendelés adatai arról is jékoztatják, hogy gyártás esetén rendelkezésre áll-e a szükséges anyagmennyiség, így időben felkészülhet a gyártásra. Lehetősége van minden anyaghoz minimális készletet beállítani, így bármikor egy gombnyomásra képet kap az éppen rendelni szükséges anyagokról.
(vissza)

6.  Miért fontos számomra az optimalizált szabáslista?

Az optimalizált szabáslista biztosítja a leggazdaságosabb anyagfelhasználást, hiszen az optimalizálás során a lehető legkevesebb hulladék keletkezik a szálas anyagokból a gyártás során. Az optimalizált szabáslista azért nyújtja az Ön számára a legjobb megoldást, mert ezzel az eszközzel a profitja a lehető legmagasabb szinten maradhat, hiszen nem használ fel feleslegesen drága anyagokat.
(vissza)

7.  Hogyan tudom megvásárolni a használati jogot?

Alaphelyzetben a használati jog, vagyis licensz megvásárlása esetén örökös használati jogra tesz szert. Ez a licensz a telephelyén hálózatba kötött számítógépeken hálózati módban is működhet, vagyis valamennyi a hálózatra kötött számítógépre érvényes. Amennyiben további - a hálózatra nem kötött, pl. máshol működő mintaterem, üzletkötői laptop, stb... - számítógépekre is licenszet kíván vásárolni, az mindig egyéni megállapodást jelent, hiszen a használati jog ára függ a további licenszek számától, de fontos tudnia, hogy az alap licensz megvásárlásával jogot szerez egy az Ön számára nagyon kedvező megállapodásra a további licenszeket illetően.
(vissza)

Vegye fel velem a kapcsolatot és állapodjunk meg a licensz áráról!

8.  Milyen segítséget kapok a használat elkezdéséhez?

A használati jog megvásárlásával a teljes körű támogatást is megvásárolja. Maximális segítséget kap az adatbázisok létrehozásához, a programnak a helyi viszonyokhoz alkalmazkodó beállításához, valamint ha szükséges, akkor helyszíni betanításhoz is. A segítséget általában az internet adta lehetőségeket kihasználva távolról oldom meg, de ha szükséges, akkor helyszíni segítségnyújtásra is sor kerülhet. A helyszíni segítségnyújtáshoz és a helyszíni betanításhoz csupán csak a kiszállás költségét kell vállalnia, ami csak és kizárólag az utazás költségét jelenti.
(vissza)

9.  Milyen segítségre számíthatok a használat során?

A használati jog megvásárlásával a teljes körű támogatást is megvásárolja. Minden olyan támogatásra jogosult, ami a használat során szükségessé válhat. Ilyenek általában a beállítások módosítása, vagy a munka során felmerült olyan kérdések, amelyekkel önállóan nem tud megbirkózni. Amennyiben olyan változtatásra van igénye, ami meghaladja a megvásárolt licenszben meghatározottakat, akkor külön megállapodás alapján ellenszolgáltatás fejében kapja meg a támogatást. Ilyen lehet például profilváltás, vasalat váltás, vagy esetleg programmódosítás.
(vissza)

  Vissza a gyártóknak készült Ablaktervező főoldalára