Érdeklődés

Ablak
Amennyiben további információra van szüksége, akkor kattintson az 'Érdeklődés' gombra, adja meg nevét, e-mail címét, telefonszámát és felveszem Önnel a kapcsolatot!

TeamViewer

TeamViewer

Amennyiben a fenti képre kattintva letölti és elindítja az ingyenes TeamViewer programot, majd felhív a +36-20/285-7041 telefonszámon, akkor közvetlen asztalkapcsolattal tudok segítséget nyújtani a program kipróbálása során!


Ajánld a weboldalt

Ciao
Az oldal fordítása
ABLAKTERVEZŐ PROGRAM GYÁRTÓKNAK


INFORMÁCIÓK A PROGRAMRÓL

A program demó változata 50 indításig teljes körűen működik, azzal a korlátozással, hogy egy ajánlatra csak 3 pozíciót lehet tervezni és a listakezelőből nem lehet nyomtatni. Egyes menüpontok a demó-ban nem elérhetők. Alkalmas a teljes körű kipróbálásra. 50 indítás után már csak regisztráltan lehet tovább használni.

A rendszer a felhasználó által előre létrehozott profil-, vasalat- és üvegkombinációkra épül. A munka, vagyis a tervezés során ezeknek a kombinációknak a nevére hivatkozunk. Ha az anyagbázist, valamint a különböző profil-, vasalat- és üvegkombinációkat megfelelően létre hozza, a továbbiakban a tervezés és a munka könnyű lesz az Ön számára.

Lehetősége van törzsadatokat rögzíteni, tehát az alapadatok testreszabhatók. A program a továbbiakban a rendelkezésére álló adatokkal dolgozik. A szabási méreteket az anyagbázisban rögzített anyagok tipikus méretei alapján számolja. Az anyagbázis adatai mindent meghatároznak a későbbi munka folyamán, ezért az anyagbázist a programmal együtt szolgáltatjuk.
A vasalat kombinációk szerkezete, illetve egyéni létrehozása lehetőséget ad akár egyedi, a szokásostól eltérő vasalat megoldások létrehozására is.

A programmal egy ajánlaton belül 40 pozíciót tervezhet, és egy pozíciónak a darabszáma maximum 255 lehet. Az elkészített ajánlatot elmentheti, azt bármikor betöltheti, részletes - több ponton variálható - árkalkulációt készíthet, a kikalkulált árajánlatot ajánlati főlappal és a mellékleteivel kinyomtathatja, valamint emailben is elküldheti. Egy gombnyomásra németnyelvű árajánlatot is tud készíteni EURO-ba átszámolva. A kalkulációs táblán pozíciónként módosíthatja a program által kiszámolt munkadíj költséget, módosíthatja a kikalkulált anyagárakat, variálhat a nyereség százalékával, a beépítési költség százalékával, százalékos engedményt adhat. A kalkulációt elmentheti és későbbi betöltéskor a kikalkulált adatokkal tud tovább dolgozni.

A megtervezett ajánlat adatait sokrétűen lekérdezheti. Szálhosszra optimalizált szabási listát kap a profilokról és a merevítő vasakról. Pontos anyagszükséglet listát kap az ajánlatról akár pozíciónként, akár munkára összesítve. A munkára összesített anyagszükséglet listája tartalmazza a pillanatnyi raktári készletet is, tehát felkészülhet a szükséges anyagok megrendelésére is. Vasalat leválogatást kap pozíciónként vagy munkára összesítve. Listát kap a munkához rendelni szükséges üvegméretekről. Lehetősége van az ajánlat pozícióinak módosítására. Pl.: üvegezés vagy vasalat variáció módosítása.

Az elkészült ajánlatot gyártásba adhatja, ahol optimalizált szabás listákat, faxban azonnal küldhető vasalat- illetve üvegméret rendelést, illetve gyártási munkalapokat nyomtathat. A gyártásba adás során a munkához szükséges anyagokat a program azonnal leveszi a raktárkészletből, így lehetősége van a raktári mozgásait illetve készletét figyelemmel kísérni és a szükséges rendelést elintézni.

Nyilvántarthatja a teljes raktárkészletét, valamint számtalan lekérdezést hajthat végre az adatbázison. Pl.: leltár, raktári mozgások tetszőleges időszakra, a gyártásba adott munkákra elszámolt munkaegységek száma, stb....

A program kezelői jelszórendszerrel működik. Minden kezelőnek saját belépési kódja van, a program rögzít minden eseményt, amit az adott kezelő végzett. A vezérkezelő meghatározhatja a többi kezelőnek a jogosultságait, így mindenki csak azt a tevékenységet végezheti, amit engedélyeztek számára.

  Vissza a gyártóknak készült Ablaktervező főoldalára