Érdeklődés

Ablak
Amennyiben további információra van szüksége, akkor kattintson az 'Érdeklődés' gombra, adja meg nevét, e-mail címét, telefonszámát és felveszem Önnel a kapcsolatot!

TeamViewer

TeamViewer

Amennyiben a fenti képre kattintva letölti és elindítja az ingyenes TeamViewer programot, majd felhív a +36-20/285-7041 telefonszámon, akkor közvetlen asztalkapcsolattal tudok segítséget nyújtani a program kipróbálása során!


Ajánld a weboldalt

Ciao
Az oldal fordítása
ABLAKTERVEZŐ PROGRAM GYÁRTÓKNAK


A PROGRAM LETÖLTÉSE

Kérem, hogy a letöltés előtt olvassa el az alábbi információkat!

Amennyiben le akarja tölteni a program demóját, kattintson a szöveg alján lévő Demó letöltése gombra!

Lehetősége van kipróbálni a program szolgáltatásait. A lejjebb található Letöltés gombra kattintva töltse le a program demóját, majd telepítse.

A program bármelyik Windows operációs rendszeren működik, de az indításához szükséges egy nyomtató meghajtó jelenléte az operációs rendszerben. Ha ez nem áll rendelkezésre, akkor az indításkor erről egy üzenetet kap. Amennyiben ez az üzenet jelenik meg, akkor telepítsen egy nyomtatót!

A program kezelői jelszóval működik, ami a demó verzióban 000000, vagyis 6 db nulla, amit a program automatikusan be is ír a jelszó mezőbe, így csak a Tovább gombra kell kattintania.

A program használata egyszerű és könnyen elsajátítható, azonban ha a telepítés után felhív a 20/285-7041 telefonszámon, akkor percek alatt végigvezetem egy tervezésen és kalkuláción, így könnyen megismerheti a program szolgáltatásait és nem Önnek kell kitalálnia, hogy hogyan működik.

Fontos, hogy a próba során csak a program működésre helyezze a hangsúlyt, hiszen az adatbázisban szereplő árak nem valósak, tehát az elkészített árajánlat tartalma nem lesz reális.

Amennyiben segítségre van szüksége a próba során, a fenti telefonszámon szívesen állok a rendelkezésére.

A próba során a Kömmerling profil fajtával dolgozzon, mert annak van feltöltve az anyagbázisa!

  Vissza a gyártóknak készült Ablaktervező főoldalára