Érdeklődés


Amennyiben további információra van szüksége, akkor kattintson az 'Érdeklődés' gombra, adja meg nevét, e-mail címét, telefonszámát és felveszem Önnel a kapcsolatot!

Ajánld a weboldalt

Ciao
Az oldal fordítása
WEBLAP KÉSZÍTÉS

Web Mint tudja az internet számtalan lehetőséget nyújt a cégek, vállalkozások bemutatkozására valamint tevékenységük minél szélesebb körben való megismertetésére.
Ezen lehetőségek egyike saját weboldal működtetése, ahol a cége illetve vállalkozása teljesen egyedi módon és testre szabottan jelenik meg. Saját weboldal létrehozása és működtetése jóval egyszerűbb, és költségkímélőbb mint gondolná, hiszen egy domain név regisztrálása és tárhely bérlése ma már megfizethető áron elérhető.

Saját domain névvel - pl. www.cégneve.hu és a domain nevéhez csatolt email címmel pl. info@cégneve.hu - megjelenni az interneten önmagában is reklám értékű, hiszen a honlapjának elérhetősége és email címe egyben a cége védjegye is. A weboldal elkészítésének költsége egyszeri és csekély befektetés az oldal működtetéséből származó reklám lehetőségek, az értékesítések és a cége imázsának növekedése szempontjából. Gondoljon csak arra, hogy mennyit költ reklámra, miközben annak a töredékéért saját maga gondoskodhat a cége vagy vállalkozása minél szélesebb körben való megismertetéséről!

Felajánlom Önnek, hogy segítek létrehozni saját weboldalát!

Amennyiben még nem rendelkezik saját weblappal, úgy ragadja meg a lehetőséget, hiszen ez Önnek és cégének minimális költséget jelent és az internet világában való megjelenés pedig többlet bevételt hozhat cége, vállalkozása számára!

Vállalom weboldalak tervezését, szerkesztését, valamint karbantartását.

Szolgáltatásaim

- Teljeskörű domain és tárhely ügyintézés.
- A legújabb HTML5 szabvány szerinti megjelenés.
- A szükséges interaktivitás biztosítása PHP alapokon.
- Folyamatos karbantartás.
- Keresőbarát megjelenés Google, valamint Bing keresőre optimalizálva.


Ha meg kívánja tudni, hogy az Ön által elképzelt domainnév szabad-e még, kattintson az alábbi gombra!

Javaslom, hogy ne használjon ékezeteket, mert az ékezetes domainnevek elérhetősége nemzetközi viszonylatban ma még gyermekcipőben jár, valamint a nem magyar billentyűzetkiosztás hiányában külföldön nem tudnák beírni az ékezetes karaktereket!

Néhányan a megbízóim közül


Akvibizt
Akvibizt Kft

Bayer
Bayer Kft

Csicsubau
Csicsu Bau Nyílászáró Kft

Dömse
Dömse Faipari Kft

Doxa
Fehérvári BT

György Kft
György Kft

Idanor
Korszerű Ablak Kft

Marcali Ablak
Marcali Ablak

Monyi Kft
Monyi Kft

Nagy Géza Kft
Nagy Géza Faipari Kft

Pömax
Pömax Kft Dombóvár

Redablak
Red Ablak Kft

Szumma
Szumma Autó