Érdeklődés

Ablak
Amennyiben további információra van szüksége, akkor kattintson az 'Érdeklődés' gombra, adja meg nevét, e-mail címét, telefonszámát és felveszem Önnel a kapcsolatot!

AnyDesk

AnyDesk

Amennyiben a fenti képre kattintva letölti és elindítja az ingyenes AnyDesk programot, majd felhív a +36-20/285-7041 telefonszámon, akkor közvetlen asztalkapcsolattal tudok segítséget nyújtani a program kipróbálása során!


Ajánld a weboldalt

Ciao
Az oldal fordítása
ABLAKTERVEZŐ PROGRAM ÉRTÉKESÍTŐKNEK


Önnek erre a programra van szüksége, ha
  • szeretne percek alatt precíz árajánlatot adni
  • egyszerre több profil fajtával akar dolgozni akár egy ajánlaton belül is
  • mindig az aktuális árakkal akar számolni
  • párhuzamosan akar több profiltípusra árajánlatot adni

Azoknak hasznos ez a program, akiknek nem a gyártás előkészítés a fontos, hanem a gyors árajánlat készítés. A program segítségével a megrendeléseit egyszerűen és könnyen megtervezheti. Egyszerre több fajta profillal is dolgozhat, akár egy munkán belül is. Elkészítheti az ajánlatok teljes körű árkalkulációját, ahol széleskörű lehetőségei vannak beavatkozni, vagyis kalkulációt végezni. A program teljeskörű német fordítással is rendelkezik. A végleges árajánlatot színvonalas formátumban ki tudja nyomtatni vagy emailben elküldeni akár német nyelven is EURO-ba átszámolva.

A program előre rögzített árlistákkal dolgozik, melyet a felhasználónak kell létrehoznia, illetve aktualizálnia.

bnybukonyilo

Amennyiben Ön konkrétan érdeklődik, illetve megállapodunk a használat feltételeiben, a számomra elküldött EXCEL vagy PDF formátumú árjegyzékéből elkészítem az aktuális ártáblázatát!

Fontos!
Ha letölti és kipróbálja a program demóját, akkor a próba során csak az ALUPLAST profillal dolgozzon, mert csak annak van feltöltve az ártáblázata! Az árak természetesen tájékoztató jellegűek, csak a kipróbálhatóság miatt töltöttem fel!

AKCIÓ! AKCIÓ! AKCIÓ!

  Vegye fel velem a kapcsolatot és tájékoztatom az akcióról!