Érdeklődés

Ablak
Amennyiben további információra van szüksége, akkor kattintson az 'Érdeklődés' gombra, adja meg nevét, e-mail címét, telefonszámát és felveszem Önnel a kapcsolatot!

AnyDesk

AnyDesk

Amennyiben a fenti képre kattintva letölti és elindítja az ingyenes AnyDesk programot, majd felhív a +36-20/285-7041 telefonszámon, akkor közvetlen asztalkapcsolattal tudok segítséget nyújtani a program kipróbálása során!


Ajánld a weboldalt

Ciao
Az oldal fordítása
ABLAKTERVEZŐ PROGRAM GYÁRTÓKNAK


Önnek erre a programra van szüksége, ha
  • szeretne percek alatt precíz árajánlatot adni
  • egyszerre több profil fajtával akar dolgozni akár egy ajánlaton belül is
  • gyártás előtt el akarja küldeni a pontos üveg megrendeléseit
  • az anyagrendeléseket beszállítónként akarja kigyűjteni és elküldeni
  • tényleges raktárkészletet szeretne vezetni és leltárt készíteni
  • árváltozások során a régi és új árakat is kezelni akarja
  • mindig az aktuális árakkal akar számolni
  • párhuzamosan akar több profiltípusra árajánlatot adni

bnybukonyilo

A program segítségével a megrendeléseit egyszerűen és könnyen megtervezheti. Elkészítheti az ajánlatok teljes körű árkalkulációját, ahol széleskörű lehetőségei vannak beavatkozni vagyis kalkulációt végezni. Egyszerre több fajta profillal is dolgozhat, akár egy munkán belül is. A végleges árajánlatot színvonalas formátumban ki tudja nyomtatni. A műhelye részére teljes körű gyártási dokumentációt készíthet, amely alapján elkészülhet az adott megrendelés. A gyártás előkészítés részeként a profil anyagok optimalizált szabáslistáját is elkészítheti, így a lehető legkevesebb hulladék keletkezik a szálas anyagok szabása során. Lehetősége van üvegrendelést nyomtatni, mely tartalmazza az adott megrendelés üvegeinek méreteit, típusát és az adott üveg pozíció jelét, tehát pontosan megállapítható, hogy melyik nyílászáróba kell azt beépíteni. Lehetősége van az adott megrendeléshez szükséges vasalat anyagok listáját elkészíteni, mellyel a vasalat beszállítójától meg is rendelheti a szükséges vasalat anyagokat. Amennyiben használja a raktári készlet nyilvántartó modult, úgy a program automatikusan kivételezi a raktár készletből az adott megrendeléshez szükséges anyagokat is. A raktári készlet nyilvántartó segítségével mindig rálát az anyagfelhasználásra, mindig felmérheti, hogy a szükséges anyag éppen rendelkezésére áll-e az adott anyagból. A program teljeskörű német fordítással is rendelkezik. A programmal elkészített árajánlatot színvonalas formátumban ki tudja nyomtatni, vagy emailben elküldeni akár német nyelven is EURO-ba átszámolva.

Egyszerre akár 25 féle profil fajtát is használhat a programban.

Néhány példa:

ALUPLAST, BRÜGMANN, DECCO, DIMEX, GEALAN, KBE, KÖMMERLING, REHAU, SCHÜCO, SPECTUS, ALUMINIUM, stb...

Vasalat típusok:

ROTO NT, MACO, SIEGENIA, GU, stb...

Természetesen lehetőség van az Ön által használt profil, vagy vasalat fajta integrálására is.

AKCIÓ! AKCIÓ! AKCIÓ!

  Vegye fel velem a kapcsolatot és tájékoztatom az akcióról!